Menü

2018. május 16., szerda

Top5 Wednesday - 5 író(nő) több könyvvel

Sziasztok!

A mai napon 5 olyan írót/írónőt mutatok nektek, akiknek nem csak egy könyvük jelent meg és mindet szerettem tőle, vagy éppen tervben van, hogy megismerkedem a munkásságával.Sarah J. Maas
Az írónőtől ugyan még nem olvastam semmit, de a Tüskék és Rózsák udvara c. könyve tervbe van véve elolvasásra. Kíváncsian várom, hogy milyen hatást fog elérni nálam. Nagyon sokan szeretik az ő munkásságát és részben emiatt is lettem rá ennyire kíváncsi.J. K Smith

A magyar írók könyvei felé tett első lépésem valószínűleg J. K. Smith egyik könyvének elolvasásával fog kezdődni. Róla is sok jót hallottam már, és a könyvei igencsak felkeltették az érdeklődésemet. 
Julia Quinn

Le sem tagadhatnám, hogy ha történelmi romantikusról van szó, akkor Jane Austin mellett Julia Quinnt tudom ajánlani bátran mindenkinek. 4 könyv kivételével az összes eddig magyarul megjelent művét olvastam már, és bátran mondhatom, eddig nem csalódtam benne.
Francine Rivers
Francine Rivers a keresztény regényirodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, úgy gondolom. Számos bibliai történetet vetett már papírra, mint például a Bátorság fiai vagy a Kegyelem vonala sorozat részei, de egyéb könyveket is alkotott ezeken kívül, amikben valamilyen módon megjelenik a kereszténység, például a Hang a szélben c. könyv, amit én is olvastam már tőle.

Kathryn Taylor


Kathryn Taylor volt az, aki megszerettette velem a "modern" korban játszódó történeteket a Daringham Hall trilógiával. Nagyon szeretem az írásait, és mikor a Kossuth kiadó kiadta a Karácsonyi küldetés című könyvét is, nem haboztam beszerezni és elolvasni, mert tudtam, hogy csak jó lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése