Menü

2017. szeptember 13., szerda

Top5Wednesday - Könyvek, amiket a fülszöveg ismerete nélkül is bátran olvashatsz

Sziasztok!
Ismét eltelt egy hét, megint szerda van, ami azt jelenti, hogy ismét itt az ideje egy újabb Top5Wednesday bejegyzésnek.

A mai bejegyzésben igyekeztem olyan könyveket bemutatni, amiket bátran olvashattok a fülszöveg/tartalom ismerete nélkül is. Mutatom, miket hoztam:

Árnyékkirálynő
Az Árnyékkirálynő egy nagyszerű könyv. Ez egy izgalmas feldolgozása Hófehérkének. Aki nem riad vissza a sárkányhercegektől, a harcoló női főszereplőktől, szereti a fantasy-t és a meséket, azoknak nagyon fog tetszeni ez a könyv (az értékelésemet itt olvashatjátok).

Az Ékkő 1-2
Az Ékkő trilógia, melynek még csak az első két része jelent meg magyarul, és a lágy-disztópia (van ilyen szó) és romantika kedvelőinek kedvez (az értékelésemet itt és itt olvashatjátok).

A párválasztó 1-3
A Párválasztó sorozat az örök romantikusok nagy kedvence lehet, mely ötvözi a bibliai Eszter királyné és Hamupipőke történetét, némi disztópiával fűszerezve.

Jók és Rosszak iskolája trilógia
Jók és Rosszak Iskolája trilógia. Lehet vajon rosszat mondani a sorozatra? Ha már felmerült benned, hogyan lesz valakiből hercegnő, vagy éppen fő-gonosz, jó helyen kutakodsz, itt minden választ megtalálsz a mesék meséjében.

Vastündérek sorozat
Vastündérek sorozat az örök kedvenc nálam, ahol szinte mindent megtalálsz, amit csak szeretnél, de komolyan. Romantika és háború könnyedén tálalva, a tündérek és emberek világát egybefonva. :)

Nézzétek meg a többiek bejegyzéseit is:)
Réta,  Dorka, ArwenDóriGorkieHikari, Judy, Luthienlovemagic, Meeraval_Marnath, Vicky, Wandamaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése