2017. szeptember 13., szerda

Top5Wednesday: Könyvek akiket a fülszöveg ismerete nélkül is bátran ovlashatsz.

Sziasztok!
Ismét eltelt egy hét, megint szerda van ami azt jelenti hogy ismét itt az ideje egy újabb Top5Wednesday bejegyzésnek.
A mai bejegyzésben igyekeztem olyan könyveket bemutatni amiket bátran olvashattok a fülszöveg/tartalom ismerete nélkül is. Mutatom miket hoztam:
Árnyékkirálynő
Az Árnyékkirálynő egy nagyszerű könyv, ez egy izgalmas feldolgozás Hófehérkének. Aki nem riad vissza a sárkányhercegektől a harcoló női főszereplőktől, szereti a fantasy-t és a meséket, azoknak nagyon fog tetszeni ez a könyv. (Ez értékelésemet itt olvashatjátok)

Az Ékkő 1-2
Az Ékkő trilógia melynek még csak az első két része jelent meg magyarul, és a lágydisztópia (van ilyen szó)és romantika kedvelőinek kedvez. (Az értékelésemet itt és itt olvashatjátok)

A párválasztó 1-3
A Párválasztó sorozat az örök romantikusok nagy kedvence lehet, mely ötvözi a bibliai Eszter királyné és Hamupipőke történetét, némi disztópiával fűszerezve.

Jók és Rosszak iskolája trilógia
Jók és Rosszak Iskolája trilógia. Lehet vajon rosszat mondani a sorozatra. Ha már felmerült benned hogyan lesz valakiből hercegnő, vagy éppen főgonosz, jó helyen kutakodsz, itt minden választ megtalálsz a mesék meséjében.

Vastündérek sorozat
Vastündérek sorozat az örök kedvenc nálam ahol szinte mindent megtalálsz amit csak szeretnél, de komolyan, romantika és háború könnyedén tálalva a tündérek és emberek világát egybefonva. :)

Nézzétek meg a többiek bejegyzéseit is:)
Réta,  Dorka, ArwenDóriGorkieHikari, Judy, Luthienlovemagic, Meeraval_Marnath, Vicky, Wandamaci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése