Menü

2017. augusztus 9., szerda

Top5 Wednesday - A második könyv a legjobb

Sziasztok!
Ma jött el a napja, hogy én is becsatlakozzam a T5W magyar csapatba. :) Meg kell mondjam, már régóta szemezgettem ezzel a bejegyzéssorozattal, de csak múlt héten szántam rá magam, hogy én is nekiveselkedjek a dolgoknak. :)
Nézzük is a mai témánkat:

Nem egy könnyű témát kaptunk ezen a héten: olyan könyvsorozatokból kellett válogatnunk, ahol a 2. rész jobb, mint az első.
Mutatom a listámat. :)

Az Elit (Párválasztó sorozat)
A Párválasztó második része szerintem totálisan ez a kategória, A feszültség egyre nő a történet folyamán, America és Maxon kapcsolata mélyebbé és ezzel együtt sebezhetőbbé válik.

Itt nincsenek hercegek (Jók és Rosszak Iskolája)
A Jók és Rosszak Iskolája trilógia azon kevesek közé tartozik, ahol a sorozat könyvenként jobb és jobb lesz. Csodálom is az írót, hogy ilyen remekművet alkotott. Persze az első résznek sem kell szégyenkeznie, de aki olvasta a köteteket, az tudja, hogy minden résszel jobbá váltak a könyvek.

A Fehér Rózsa (Az Ékkő trilógia)
 
A Fehér Rózsa úgy gondolom, szintén ebbe a kategóriába tartozik, hiszen az első kötetnél jóval kidolgozottabb, részletgazdagabb, izgalmasabb, eseménydúsabb. Nagyon szerettem olvasni és hamarosan értékelést is olvashattok róla.

Tudom, legalább 5 könyvet kellett volna hozni, de jelenleg örültem, hogy hármat össze tudtam szedni, remélem nem haragszotok érte nagyon ;)

Nézzétek meg a többiek bejegyzését is:

2 megjegyzés: